فرش ها یکی از عمده ترین و متداول ترین انواع پوشش های کف در ساختمان های اداری و منازل است. تردد و استفاده مکرر از چنین محیط هایی بروز انواع آلودگی در عمق الیاف فرش و موکت را اجتناب ناپذیر میکنم. نظافت آلودگی های عمیق از الیاف فرش ها کاری سخت و دشوار است و به همین دلیل مستلزم صرف انرژی و زمان زیادی از کاربران خواهد بود. استفاده از تجهیزات نظافت مکانیزه همچون فرش شوی ها میتواند به میزان زیادی در افزایش کیفیت نظافت و همچنین سرعت نظافت این پوشش سطح تاثیر گذار باشد. به کارگیری دستگاه فرش شوی به دلیل شستشو و نظافت عمقی الیاف فرش میتواند انواع آلاینده ها را به طور کامل از بافت فرش جدا نموده و هر گونه آلودگی را به راحتی برطرف نماید.

معرفی دستگاه فرش شوی صنعتی

دستگاه شستشو دهنده فرش و موکت یا فرش شوی که در انواع محیط های تجاری و خانگی مورد استفاده قرار میگیرد میتواند به طور موثر در بهبود کیفیت نظافت و حذف آلاینده های محیط تاثیرگذار باشد. این دستگاه مکانیزه نظافتی با قابلیت مجهز شدن به انواع نازل برای دستیابی به کیفیت نظافت بالاتر را دارد. این امر باعث میشود هیچ نقطه ای از فرش در محیط نباشد که نتوان آن را به صورت عمقی و دقیق نظافت نمود. فرش شوی صنعتی با داشتن اسپری پاشش مواد شوینده و مکش آلودگی از بافت فرش، میتواند سرسخت ترین آلودگی ها را از الیاف فرش جدا نماید. در برخی نمونه های دستگاه از برس چرخشی یا رولی استفاده شده که این برس با نفوذ به بافت فرش، آلودگی ها را از آن جدا نموده و توسط سامانه مکنده از فرش جمع آوری می نماید.

انواع دستگاه فرش شوی

دستگاه های موکت شو انواع مختفی دارند برخی از آنها دارای برس های چرخشی یا رولی هستند که آلودگی ها را از تار و پود قالیچه جدا می نمایند. در برخی نمونه های این دستگاه نظافتی، نازل و برس چرخشی تدارک دیده شده و همانند پولیشر به شستشوی سطح و عمق الیاف فرش میپردازد. برخی نمونه های دستگاه موکت شوی نیز مانند جاروبرقی ها طراحی و تولید میشوند. در این دسته از موکت شو ها ماده شوینده به صورت بخار داغ به سطح موکت پاشش شده و با نفوذ به عمق رشته های فرش آلودگی را در خود حل مینماید، سپس این آلودگی های حل شده توسط سامانه مکنده به مخزن آلودگی مکش شده و فرش به طور کامل تمیز میگردد.انواع دستگاه فرش شوی صنعتی

مزایای استفاده از دستگاه فرش شوی

کاربرد دستگاه فرش شوی مزایای بسیاری برای کاربران به همراه خواهد داشت. با استفاده از جاروبرقی ها شما گرد و غبار سطحی موجود بر فرش و موکت را نظافت میکنید، اما آلودگی هایی که در عمق الیاف آنها تجمع کرده اند همچنان در جای خود باقی خواهند ماند. با بکارگیری فرش و موکت شوی میتوانید این آلودگی های عمقی را به طور دقیق و کامل از الیاف فرش جدا نموده و خارج نمایید. استفاده از دستگاه فرش شوی میتواند به میزان زیادی در کاهش زمان نظافت و سرعت گرفتن این فرآیند تاثیر گذار باشند. این موضوع میتواند قبل از آنکه آلودگی در بافت و رنگ فرش ها تاثیر بگذارد آنها را از الیاف آن جدا نماید. مصرف آب و ماده شوینده در این دستگاه بسیار کم بوده و دستگاه با حداقل مصرف محلول شستشو، فرآیند نظافت فرش ها و موکت ها را به انجام میرساند.

موارد استفاده از فرش و موکت شوی صنعتی

به دلیل گسترده بودن موارد کاربرد فرش ها به عنوان پوشش کف، استفاده از این دستگاه مکانیزه نظافت نیز به محیط و مکان خاصی محدود نخواهد بود. از دستگاه موکت شوی میتوان در محیط های تجاری، سالن های همایش، سالن های سینما، ادارات، منازل و مکان های مذهبی استفاده نمود. آلودگی فرش و موکت در چنین محیط هایی به دلیل تردد بالای افراد میتواند برای سلامت کارکنان و مراجعین ضرر داشته باشد، به همین دلیل با به کارگیری موکت شو و برطرف کردن این آلودگی ها، علاوه بر ایجاد جلوه و افزایش عمر این پوشش کف، کیفیت بهداشت و سلامت محیط را نیز افزایش و ارتقا داد.

اشتراک:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *