فرش ها و موکت ها از محبوب ترین پوشش های کف در بسیاری از منازل، ادارات و مساجد هستند. آنها به دلیل نوع ساختار، تار و پود و الیاف به کار رفته در آنها میتواند به آلودگی های زیادی دچار شوند. از این رو حفظ نظافت آنها از اهمیت و ضرورت بالایی برخوردار است. تجهیزات نظافتی متنوعی برای تمیز کردن فرش ها و موکت ها وجود دارند که برخی از آنها مزایا و برتری های خاصی نسبت به انواع دیگر دارند. از جمله تجهیزات نظافتی مورد استفاده برای تمیز کردن فرش ها و موکت ها میتوان به جاروبرقی ها و فرش شوی و موکت شوی صنعتی اشاره کرد. در ادامه این مقاله به بررسی این دو دستگاه و مزایای آنها نسبت به یکدیگر می پردازیم.

اهمیت نظافت و شستشوی فرش و موکت

در ادارات، هتل ها، مساجد و منازل مسکونی که از فرش و موکت به عنوان پوشش سطح کف در آنها استفاده گردیده، تردد افراد باعث بروز آلودگی در آنها شده و عدم شستشوی مرتب آنها باعث تجمع آلودگی ها در الیاف موکت و فرش شده و آن را به محیطی مناسب برای تکثیر و رشد میکروب ها و عوامل بیماری زا کرده و از کیفیت بهداشت محیط می کاهد. به علاوه، موکت و فرش در مرور زمان جلوه اولیه خود را از دست داده و ممکن است ظاهری نامناسب پیدا کند. از این رو نظافت فرش ها و موکت ها در این مکان ها از اهمیت و ضرورت بالایی برخوردار می باشد.

دستگاه فرش شوی صنعتی

دستگاه فرش شوی و موکت شوی صنعتی از تجهیزات مکانیزه نظافت و شستشوی فرش می باشد که در آن از سیستم های پاشش آب و ماده شوینده و برس های نظافتی استفاده شده است. برس های این دستگاه به نحوی طراحی و ساخته شده اند که آلودگی ها را از عمق الیاف و تار و پود فرش ها و موکت ها جدا میکند. دستگاه فرش شوی صنعتی به سامانه مکنده آلودگی مجهز بوده که آلاینده های جدا شده از بافت فرش را به مخزن آلودگی دستگاه منتقل می نماید.

جاروبرقی های خانگی و تجاری

استفاده از جاروبرقی های خانگی و تجاری در نظافت محیط های خانگی رایج و متداول است. این دستگاه نظافتی با داشتن سامانه مکنده قدرتمند، توان مکش آلودگی ها و ذرات ریز و درشت از سطح را دارد. سیستم فیلتراسیون در این دستگاه از خروج و بازگشت ذرات جمع آوری شده به محیط جلوگیری می نماید. قدرت و سرعت مکش آلودگی ها در انواع جاروبرقی ها متفاوت بوده و در برخی نمونه های این دستگاه نظافتی بسته به نوع کاربری و میزان آلودگی قابل تنظیم می باشد.جاروبرقی خانگی

تفاوت ها و مزایای نظافت فرش و موکت با دستگاه فرش شوی صنعتی

عمق نظافت فرش و موکت

همانطور که در معرفی این دو دستگاه نظافتی بیان شد، جاروبرقی ها در نظافت سطح با جمع آوری مواد و ذرات از سطح فرش و موکت میتوانند میزان زیادی از آلودگی ها را از محیط جمع آوری کنند، اما دستگاه فرش شوی صنعتی، با نفوذ به عمق الیاف فرش و بیرون آوردن آلودگی ها از عمق تار و پود آنها کیفیت نظافت بسیار بالاتری را به همراه خواهد داشت.

استفاده از شوینده ها در نظافت

کار اصلی دستگاه فرش شوی صنعتی شستشو و حذف آلودگی ها از عمق الیاف فرش می باشد، به این ترتیب کاربرد مواد شوینده در راستای انجام نظافت در آنها نقش مهمی دارد. این در حالی است که جاروبرقی ها صرفا به جمع آوری آلودگی ها پرداخته و در شستشوی فرش نقشی ندارند.

برس زنی در دستگاه فرش شوی صنعتی

استفاده از فرش شوی صنعتیالیاف و بافت فرش ها محل تجمع آلودگی ها در طولانی مدت بوده و این آلودگی ها با قدم زدن بر فرش و موکت میتواند در هوا پخش شده و کیفیت سلامت هوا را کاهش دهند. دستگاه فرش شوی صنعتی با استفاده از برس های رولی و ساختار بهینه آنها، با نفوذ به عمق تار و پود فرش و حذف آلاینده ها از آن نقش مهمی در بالابردن کیفیت شستشو و نظافت فرش داشته و میتواند به طور موثری در بهبود سلامت محیط تاثیر گذار باشد.

سامانه مکنده فرش شوی صنعتی

از جمله برتری هایی که دستگاه فرش شوی صنعتی را در زمینه نظافت فرش و موکت نسبت به سایر دستگاه های نظافتی دارد، مجهز بودن این دستگاه به سامانه مکش آلودگی می باشد. وجود این سامانه مکنده باعث میشود آلودگی ها و مواد جدا شده از بافت فرش توسط برس ها، به داخل مخزن آلودگی دستگاه فرش شوی مکش شده همچنین سرعت خشک شدن فرش و موکت به میزان چشمگیری افزایش یابد.

عدم نیاز به جابجایی فرش و موکت از محل قرارگیری

یکی از سختی های شستشوی فرش ها، سختی جابجایی آنها قبل و بعد از فرایند شستشو می باشد. دستگاه فرش شوی صنعتی با قابلیت استفاده در انواع محیط های اداری، تجاری و مسکونی این امکان را به کاربر می دهد تا درکمترین زمان و بدون نیاز به جابجایی فرش و موکت، به نظافت آن پرداخته و کیفیت بالایی از تمیزی را برای محیط فراهم آورد.

اشتراک:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *